KÖPVILLKOR

Priserna är angivna i SEK inklusive moms inom EU

LEVERANS
Alla varor levereras inom 2-7 arbetsdagar och skickas med Postnord till ditt utlämningsställe. Alla posters levereras i papperstub.

FRAKT
Frakt tillkommer alltid när du handlar hos oss. 59 SEK.

BETALNINGSSÄTT
Betalning sker med kortbetalning via Stripe betalsystem eller Paypal.

SEKRETESS, SÄKERHET OCH PERSONUPPGIFTER

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna leverera din order.
I Maj 2018 ersätts PUL (Personuppgiftslagen) av GDPR som är den nya dataskyddsregeln som gäller inom hela EU.
Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund. 
Du har rätt att begära en kopia om den informationen vi har om dig samt rätt till att be oss korrigera felaktiga uppgifter om dig.
Du har rätt att begära att vi raderar alla dina personuppgifter om informationen inte längre behövs för det syfte den blivit insamlad för.

Dock kan det finnas lagkrav vilket medför att vi inte kan radera dina personuppgifter. Detta kan exempelvis styras av bokförings- och skattelagstiftning.

 

RETUR
Du kan inom 7 dagar från det att du mottagit din beställning ångra ditt köp. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 7 dagar från det att du mottagit ditt paket. Vid retur står du som kund för frakten tillbaka. Kom ihåg att alltid meddela oss via e-post: info@byemmajarl.se innan du skickar tillbaka din vara.

BYTE
Vid byte av produkt står du själv för returfrakten tillbaka till oss. Vid byte står vi för att skicka ut den nya produkten till dig. Kom ihåg att alltid meddela via e-post: info@byemmajarl.se innan du vill byta dina varor!

REKLAMATION
Eventuella skador ska rapporteras till oss via epost: info@byemmajarl.se senast 3 dagar efter att du mottagit paketet.

EJ UTHÄMTADE VAROR
För varor som ej löses ut varpå paketet går i retur till oss debiteras en avgift på 150SEK för att täcka frakt och administrationskostnader.

SHOPPA NU

99.00 kr149.00 kr
149.00 kr279.00 kr
279.00 kr
279.00 kr
149.00 kr279.00 kr
149.00 kr279.00 kr
149.00 kr279.00 kr
149.00 kr279.00 kr